E-varžytinės, aukcionai

Ką reiškia registracijos į aukcioną (nuomos konkursą) būsena „Jūsų registracija yra priimta. Iki aukciono pradžios elektroniniu paštu gausite pranešimą apie registracijos patvirtinimą ar atmetimą.“?

Ši būsena parodo, kad asmuo, užbaigęs registraciją, turi sulaukti aukciono organizatoriaus registracijos patvirtinimo ar atmetimo. Aukciono organizatoriui patvirtinus / atmetus asmens registraciją, asmuo gauna pranešimą el. paštu bei būsena prie aukciono pasikeičia į „Patvirtinta“/ „Nepatvirtinta“. Asmuo pats savo registracijos būseną gali pasitikrinti prisijungęs prie tinklalapio www.evarzytynes.lt

Svarbu: aukciono (nuomos konkurso) organizatorius registracijų į aukcioną duomenis tikrina tik pasibaigus registracijos į aukcioną laikui. Aukciono organizatorius gali atmesti registraciją į aukcioną. Sprendimą dėl registracijos priima aukciono organizatorius.

Svarbu: asmuo tampa aukciono (nuomos konkurso) dalyviu ir gali dalyvauti aukcione tik po to, kai jo registracija į aukcioną (nuomos konkursą) yra patvirtinta.
Redaguota: 2023-05-11 10:58
Žymos:
Į viršų