E-varžytinės, aukcionai

Kokius duomenis turi nurodyti asmuo, pageidaujantis dalyvauti varžytynėse, aukcione ar nuomos konkurse?

Asmuo, patvirtinęs savo tapatybę, interneto svetainės www.evarzytynes.lt skiltyje „Mano duomenys“ privalo nurodyti: adresą korespondencijai (jei gyvenamoji vieta / buveinė nėra deklaruota ar nesutampa su deklaruota), elektroninio pašto adresą, telefono numerį, banko sąskaitą, į kurią turi būti grąžinti pinigai. Jeigu dalyvaujama per atstovą, atstovas privalo nurodyti atstovaujamo asmens vardą, pavardę (juridinio asmens pavadinimą, įmonės kodą), taip pat turi pateikti savo atstovavimo faktą patvirtinančio teisės aktų nustatyta tvarka išduoto įgaliojimo kopiją.
Jeigu yra atstovaujamų asmenų grupė, ir pats dalyvis bus įgyjamo turto savininkas / nuomininkas, jis turi būti įtrauktas kaip atstovaujamas asmuo. Jeigu dalyvis nebus įtrauktas kaip atstovaujamas asmuo atstovaujamų asmenų grupėje, tai reikš, kad jis tik atlieka dalyvio funkciją, bet turto nepirks / nesinuomos. Jeigu atstovaujami asmenys nenurodomi, tai reiškia, kad dalyvis atstovauja sau, ir laimėjimo atveju įgyjamo / išsinuomojamo turto savininkas / nuomininkas bus dalyvis.
Asmuo į konkrečias varžytynes, aukcioną ar nuomos konkursą gali registruotis tik vieną kartą kaip dalyvis arba kaip juridinio ar fizinio asmens atstovas.
 
Redaguota: 2023-05-11 13:34
Žymos:
Į viršų