Registrų centro klientų savitarna

Kada galima užsakyti ir peržiūrėti „Įvykių su registru sąrašą“ arba „Asmenų, kurie domėjosi registru, sąrašą“?

Prisijungus prie Registrų centro klientų savitarnos sistemos, skiltyje Nekilnojamojo turto kadastras ir registras -> Mano turtas -> pasirinkto registro informaciniame puslapyje (mygtukas „Užsakyti“) Įvykių su registru sąrašą arba Asmenų, kurie domėjosi registru, sąrašą galima užsakyti tik tada, kai yra užfiksuota naujų įrašų nuo paskutinio sąrašo pirkimo arba nuo vėliausio teisių į šį nekilnojamojo turto registrą įregistravimo momento. Tai nurodo Mano turtas skiltyje nekilnojamojo turto sąraše, prie registro esanti žalia varnelė ir registro informaciniame lange (Mano turtas -> prie pageidaujamo registro paspaudus mygtuką „Užsakyti“) prie atitinkamo sąrašo esantis įrašas Yra naujų įrašų.
Apie tai, jog galima nusipirkti naują Įvykių su registru sąrašą arba Asmenų, kurie domėjosi registru, sąrašą informuoja prenumeratų Būsimi įvykiai su registru ir Kas domėsis registru laiškai vėliausiai per valandą nuo fakto įtraukimo į Registrų centro sistemas momento.
 
Tuo atveju, kai Nekilnojamojo turto registro tvarkytojas atlieka pakeitimus registro įrašuose, to registro būsena tampa Tvarkomas. Esant tokiai Nekilnojamojo turto registro įrašo būsenai, sąrašų įsigyti ir peržiūrėti galimybės nėra. 
Redaguota: 2023-07-13 10:56
Į viršų